Alle frilansere i ett system – enkelt og effektivt

Med Manymore.com trenger du ikke tenke på om frilanserne har eget firma eller ikke. Vi tar hånd om utbetaling og administrasjon, helt automatisk.

Noen av de som allerede bruker Manymore.com

Bedrift

Jobber du med frilansere?

Ikke bruk tid på utbetalinger, fakturering og administrasjon av frilanserne du jobber med. Med Manymore.com automatiserer du prosessene, slik at du får fornøyde frilansere og mer tid til andre oppgaver.

Bindeleddet mellom oppdragsgiver og frilanser

Kvalifisering
 • KYC/ID-sjekk
 • Arbeidstillatelse
 • Skattekort
 • Verifisere kompetanse (førekort, utdanning, sertifiseringer)
 • Kvalifiseringsspørsmål
Onboarding
 • E-signering
 • Avtalehåndtering
 • Opplæring/ e-kurs
 • Introduksjon
Utbetaling
 • Oppdragstaker med ENK:
 • Automatisert generering av riktig faktura
 • MVA
 • Individuelle fakturaer eller samlefaktura til oppdragsgiver
 • Oppdragstaker uten ENK:
 • Automatisert utbetaling av lønn
 • Arb.giveravgift og skatt
 • Refusjoner og reiseregninger
Lojalitet
 • Manymore community
 • Manymore Academy
  White label for oppdragsgiver
 • Forsikringer, pensjon og andre fordeler
 • Tjenester for frilansere
  Fakturering
  Inkasso
  Andre oppdrag

Tjenester

Den eneste tjenesten du trenger for å forenkle din hverdag

Utbetaling med og uten firma

Frilanserne velger selv hvordan de vil ha betalt – du får en samlefaktura for alle utbetalinger.

Faktura for oppdrag

Vi tar oss av både utbetaling til frilanserne og fakturering av oppdrag til kundene dine.

Enkel integrasjon

eSignering

Hold oversikt over avtalene og signeringene. Vi tilbyr både singelsignering og gruppesignering.

Verifisering og onboarding

Vi innhenter nødvendig informasjon og verifiserer frilanserens ID og kvalifikasjoner mot dine krav.

Bakgrunnssjekk

Automatiser nødvendige bakgrunnssjekker som politiattest, førerkort og helsepersonellnummer.

Enkel integrasjon

Enkel integrasjon

Manymore.com integreres enkelt via et API eller filutveksling (Excel, CSV e.l.)

Vi kan fakturering

FakturaER sendt

105.000

kr. fakturert

210 mill

Frilansere

5 000

Priser

Våre priser

Velg mellom flere ulike tjenester og produktpakker, og sett de sammen slik det passer deg og din bedrift.

Finner du ikke det du ser etter? Kontakt oss, så hjelper vi deg.

Kontakt oss

Ta kontakt via skjemaet under, eller send oss en e-post på sales@manymore.com.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Avtal et møte

Vil du vite mer? Book en tid for en helt uforpliktende prat med oss.

Case study

Les hvordan andre bruker oss

Staffers freelancer
Staffers

Feilmargin på fakturaer redusert fra 70% til 2% med Manymore.com

Les mer om hvordan kvaliteten ble betydelig bedre med løsningen til Manymore.com

Salita

Administrasjon av lønnshåndtering betydelig mindre ressurskrevende

Les mer om hvordan løsningen til Manymore.com bidrar til effektivisering og lavere kostnader

Vanlige spørsmål

Her kan du lese et eksempel på hvordan dette kan se ut i praksis

Hei, jeg heter Tom og driver en bedrift som benytter seg av frilansere. Jeg har satt et krav om at alle mine frilansere skal ha et foretak, slik at det blir enklere for oss å håndtere arbeiderne. Det har fungert til nå, men ettersom jeg har en eksponentiell vekst i selskapet har jeg innsett at jeg må åpne opp for lønnsmottakere i tillegg. Det er mange personer som jobber for meg som ikke ønsker å ha et eget selskap. Derfor måtte jeg finne en løsning. Det eneste selskapet jeg fant som kan levere en løsning for å håndtere både frilansere med foretak og frilansere som lønnsmottakere er Manymore.com. I Manymore.com trenger verken jeg eller mine frilansere å gjøre noen ting. Fakturaene for mine frilansere med foretak blir generert automatisk av Manymore.com, basert på fakturagrunnlaget vil Manymore.com henter direkte ut fra mitt system. Lønnsmottakerne får skatter, avgifter og innrapportering håndtert av Manymore.com. Nå er alle mine arbeidere fornøyd og ingen av dem trenger å håndtere noe administrativt arbeid. Manymore.com tar seg av alt sammen. I Manymore.com kan du betale frilansere som enten har sitt eget selskap, eller som ønsker å være lønnsmottaker i det samme systemet.

Benytt denne lenken til vårt kontaktskjema eller du kan avtale et møtetidspunkt for en uforpliktende prat med en rådgiver.

Overfør alle eksterne ressurser til Manymore.com for en mer effektiv utbetalingsprosess.

Hvis du ønsker et partnerskap med Manymore.com, vil din personlige kontaktperson skreddersy prosessen ut fra dine behov. I stedet for å håndtere hver enkelt arbeider en etter en, kan du sende oss dataene, og vi kan sende deg en faktura for alle arbeiderne. Hvis du foretrekker en omvendt faktureringsprosess, kan vi gjøre det også. Arbeiderne kan selv velge om de ønsker å eie sitt eget selskap eller om de foretrekker å være honorarmottakere. Gjør som våre andre partnere og ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan bidra til å lette ditt eksterne arbeidsledelse.

Klikk her for å komme i kontakt med oss.

Du finner Excel-malen her hvis du ikke har lastet den ned allerede. Med denne Excel filen har du mulighet til å opprette fakturaer på vegne av dine frilansere til deg selv.

Du har også muligheten til å fakturere dine kunder på en billigere, enklere og smartere måte. Les hele artikkelen her

Det å være en partnerbedrift, vil si å inngå et samarbeid med Manymore.com direkte. Manymore.com kan tilby deg mange forskjellige funksjoner og det er opp til deg hva dere ønsker å benytte dere av. Vi har 3 forskjellige pakker som en start. Dere kan trekke inn eller fjerne funksjoner som dere vil.

Samlet frilanser: det vil si at vi håndterer alle dine frilansere i ett og samme system, uavhengig om frilanseren er en privatperson eller har et foretak. Vi gjør utbetalinger, rapportering, skatter og avgifter for deg. Det er et sømløst system som kan enten være semi-automatisk eller full-automatisk.

Semi-automatisk vil si at du sender oss en fil med informasjonen vi trenger og Manymore.com vil håndtere resten automatisk.

Full-automatisk vil si at Manymore.com integreres i deres systemer via API, slik at hele prosessen blir automatisk.

Kundefakturering vil gjøre det enklere og billigere for deg å opprette og sende fakturaer til dine kunder. Du kan velge mellom en manuell, semi-automatisk eller full-automatisk løsning.

Manuell fakturering Du kan enkelt lage en faktura i Manymore.com og sende den til dine kunder.

Fakturagrunnlaget vil bli lagret til neste gang du skal sende en lik faktura. Du vil ha full oversikt over alle fakturaer du har opprettet og sendt. Du kan når som helst eksportere fakturaene dine fra Manymore.com til regnskapssystemet du benytter deg av. Les mer om dette i denne linken: Hvordan lager jeg en faktura?

Semi-automatisk fakturering For å gjøre faktureringsprosessen enklere kan du sende oss fakturagrunnlaget via en Excel fil, slik at vi kan gjøre resten for deg. Med bare et dokument kan du sende tusenvis av fakturaer. Du kan eksportere fakturaene med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem.

Full-automatisk fakturering Ved full-automatisk fakturering kan vi koble sammen systemene slik at Manymore snakker med ditt system helt automatisk ved bruk av API. Ved å benytte seg av denne funksjonen trenger ikke fakturering å være en del av hverdagen og du får mulighet til å fokusere på andre ting. Du kan eksportere alle fakturaene enkelt med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem. Ta kontakt med oss på support@manymore.com for videre informasjon om API / integrasjon.

Total vil si at du både ønsker håndtering av frilansere og kundefakturering. Ved å benytte seg av disse kan du eliminere mye administrativt arbeid.

Betal både dine frilansere og fakturer dine kunder i ett og samme system. Ønsker du så lite administrativt arbeid som mulig? La Manymore.com håndtere utbetaling til dine frilansere, samt utbetaling til dine kunder. Manymore.com kan gjøre det helautomatisk, uten at du løfter en finger. Nedenfor kan du lese mer om et eksempel på hvordan Manymore.com kan bistå deg:

Hei, jeg heter Hannah og driver en bedrift som benytter seg av frilansere og vi har kunder som ønsker å betale via faktura. Min bedrift har mange forskjellige kunder og vi har også et bredt varesortiment. Det vil si at mine fakturaer ofte har et differensiert innhold og vi må sende ordren inn til regnskapsavdelingen slik at de kan opprette og sende ut fakturaen. Med Manymore.com trenger vi ikke å tenke på å opprette fakturaer i og med at Manymore.com genererer disse automatisk for oss. Manymore.com er integrert med våre systemer og henter ut fakturagrunnlaget der. De håndterer også alle våre frilansere. De som er frilansere hos oss er veldig fornøyd i og med at de selv slipper administrativt arbeid. Det er fordi Manymore.com håndterer fakturaer for frilansere med foretak. samt A-melding, skatter og avgifter for våre lønnsmottakere. Vi har nå effektivisert driften vår og gjort det mulig å kutte kostnader.

Kundefakturering vil gjøre det enklere og billigere for deg å opprette og sende fakturaer til dine kunder. Du kan velge mellom en manuell, semi-automatisk eller full-automatisk løsning.

Manuell fakturering: Du kan enkelt lage en faktura i Manymore.com og sende den til dine kunder. Fakturagrunnlaget vil bli lagret til neste gang du skal sende en lik faktura. Du vil ha full oversikt over alle fakturaer du har opprettet og sendt. Du kan når som helst eksportere fakturaene dine fra Manymore.com til regnskapssystemet du benytter deg av.

Semi-automatisk fakturering: For å gjøre faktureringsprosessen enklere kan du sende oss fakturagrunnlaget via en Excel fil, slik at vi kan gjøre resten for deg. Med bare et dokument kan du sende tusenvis av fakturaer. Du kan eksportere fakturaene med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem.

Full-automatisk fakturering: Ved full-automatisk fakturering kan vi koble sammen systemene slik at Manymore.com snakker med ditt system helt automatisk ved bruk av API. Ved å benytte seg av denne funksjonen trenger ikke fakturering å være en del av hverdagen og du får mulighet til å fokusere på andre ting. Du kan eksportere alle fakturaene enkelt med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem.

Ta kontakt med oss for videre informasjon om API / integrasjon.

Ønsker du minst mulig administrativt arbeid? La Manymore.com håndtere betaling til dine frilansere, samt fakturere dine kunder. Mange flere kan full-automatisere prosessen uten at du løfter en finger. Nedenfor kan du lese mer om et eksempel på hvordan Manymore.com kan hjelpe deg:

Hei, jeg heter Hannah og driver en bedrift som bruker frilansere og vi har kunder som ønsker å betale via faktura. Firmaet mitt har mange forskjellige kunder og vi har også et bredt vareutvalg. Det betyr at mine fakturaer ofte har et differensiert innhold og vi må sende bestillingen til en regnskapsfører slik at de kan opprette og sende ut fakturaen. Med Manymore.com slipper vi å tenke på å lage fakturaer da Manymore.com genererer disse automatisk for oss. Manymore.com er integrert med våre systemer og henter fakturadataene der. De håndterer også alle våre frilansere. De som er frilansere hos oss er godt fornøyd med at de selv slipper å gjøre administrativt arbeid. Dette fordi Manymore.com håndterer fakturaer for frilansere med bedrifter, samt lønn, A-melding, skatter og avgifter for våre lønnsmottakere. Vi har nå effektivisert driften og gjort det mulig å kutte kostnader.

Kundefakturering vil gjøre det enklere og billigere for deg å opprette og sende fakturaer til dine kunder. Du kan velge mellom en manuell, semi-automatisk eller full-automatisk løsning.

Manuell fakturering: Du kan enkelt lage en faktura i Manymore.com og sende den til dine kunder. Fakturagrunnlaget vil bli lagret til neste gang du skal sende en lik faktura. Du vil ha full oversikt over alle fakturaer du har opprettet og sendt. Du kan når som helst eksportere fakturaene dine fra Manymore.com til regnskapssystemet du benytter deg av.

Semi-automatisk fakturering: For å gjøre faktureringsprosessen enklere kan du sende oss fakturagrunnlaget via en Excel fil, slik at vi kan gjøre resten for deg. Med bare et dokument kan du sende tusenvis av fakturaer. Du kan eksportere fakturaene med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem.

Full-automatisk fakturering. Ved full-automatisk fakturering kan vi koble sammen systemene slik at Manymore.com snakker med ditt system helt automatisk ved bruk av API. Ved å benytte denne funksjonen trenger ikke fakturering å være en del av hverdagen og du får mulighet til å fokusere på andre ting. Du kan eksportere alle fakturaene enkelt med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem. Ta kontakt med oss for videre informasjon om API / integrasjon.

Er du lei av å få mangler og feil i fakturaen som din bedrift må bruke ressurser for å ordne opp i? Manymore.com kan generere faktura for din underleverandør, basert på fakturagrunnlaget. Nedenfor kan du lese om et eksempel på hvordan Manymore.com kan bistå!

Hei, jeg heter Anette og jeg driver et selskap som benytter seg av underleverandører. Min bedrift skreddersyr opplevelser for bedrifter. Vi lager en pakkedeal for kundene som inneholder alt fra overnatting, mat, transport og underholdning. Vi leier inn flere forskjellige underleverandører for å kunne levere den fulle opplevelsen.

Mange av underleverandørene vi bruker er små bedrifter som bruker mesteparten av tiden sin på å gjøre selve jobben, som feks., å guide turer i fjellet. Det pleier ofte å være mye feil og mangler i fakturaene og i noen tilfeller glemmer de å sende fakturaen i det hele tatt. Heldigvis bruker jeg nå Manymore.com og da er jeg sikker på at alle fakturerer jeg får er helt riktige. Manymore.com generer nemlig fakturaene for mine underleverandører, basert på mitt fakturagrunnlag. Vi har spart både tid og penger på å benytte oss av Manymore.com og det beste av alt er at hele prosessen er helautomatisk.

Klar for å prøve?

Er du klar for å komme igang, eller har du noen spørsmål om hvordan vi kan hjelpe bedriften din? La oss ta en uforpliktende prat!

Lorem ipsum 1 in one month

Read how Porterbuddy managed to become more efficent whilst expanding exponentially.

Rob.B

Lorem ipsum lorem ipsum

Read how Porterbuddy managed to become more efficent whilst expanding exponentially.