Fakturere uten eget firma?

Ja, det er mulig. Med Manymore Lønn slipper du å starte eget firma. I stedet fakturerer du og får utbetalt lønn fra oss, og vi betaler alle skatter og avgifter.

“Tradisjonelt har personer enten vært ansatt eller drevet eget firma. Nå kan du få det beste fra to verdener”

Frihet som frilanser

Jobb når det passer deg

Med Manymore Lønn har du en arbeidskontrakt med Manymore.com. Du får friheten ved å ikke være ansatt i et selskap, og vi tar ansvaret for det administrative arbeidet. Det betyr at alt du trenger å bekymre deg for er å gjennomføre jobben, og å sende faktura i etterkant

Hvis du jobber for en av våre partner-bedrifter, trenger du ikke engang å fortelle oss hvor mye som skal faktureres! Du kan lese mer om hvem de er og hvordan det fungerer her.

Fordeler

Trygghet i hverdagen

Det er mange fordeler å være frilanser. Samtidig kan det være godt med tryggheten som kommer med å være ansatt. Med Manymore Lønn får du det beste fra begge verdener – en fleksibel arbeidshverdag, og vissheten om at det administrative er tatt hånd om.

Gratis fakturering

Sykepenger: 100% lønn fra dag 17 fra NAV

Dagpenger ved arbeidsledighet

Offentlig tjenestepensjon (Folketrygden)

Vi betaler skatter og avgifter for deg

Ingen administrasjon, Manymore.com fikser alt

Alt på ett sted

Samle lønnsslipper og fakturaer

Vi vil at det skal være enkelt for deg å ha kontroll på frilanser-tilværelsen. Derfor kan du når som helst logge inn på kontoen din på Manymore.com og få full oversikt over lønnsslipper og fakturaene du har sendt.

Du kan sende fakturaer til både privatpersoner og selskaper, og vi sørger for at fakturaene oppfyller alle lovkrav. Når du utfører en jobb for en kunde kan du også inkludere kostnader, som for eksempel reiserefusjon.

Du får en lønnsslipp for hver lønnsutbetaling du mottar fra oss, og vanligvis vil det være torsdagen etter at kunden din har betalt for oppdraget.

Lønnskalkulator

Fra faktura til utbetaling av lønn

Bruk slidern (fakturert beløp uten mva) til å beregne lønnsutbetaling

Lønn
0.00 kr

Beløp ink. MVA

0.00 kr

MVA (25%)

0.00 kr

Beløp eks. MVA

0.00 kr

Manymore lønnstjeneste (4.9%)

0.00 kr

Arbeidsgiveravgift (14.1%)

0.00 kr

Brutto utbetaling

0.00 kr

Skatt (26%)

0.00 kr

Utbetaling

Hva kan du forvente?

Lønn (Frilanser/oppdragstaker)

Arbeidsgiveravgift

14.1% trukket fra beløp betalt av oppdragsgiver

Offentlig tjenestepensjon
(Folketryden)

Ja

Obligatorisk tjenestepensjon

Nei

Sykepenger

100% lønn fra dag 17 fra NAV

Dagpenger ved arbeidsledighet

Ja

Feriepenger

Nei

Regnskapssystem/regnskapsføring

0 kr

Næringsoppgave

0 kr

Fradrag for kostnader og MVA

Nei

Administrasjon

Ingenting, Manymore fikser alt!

Lønnstjeneste
Honorar til Manymore.com
(4,9% av fakturert beløp)

4,9%

eSignering
Få dokumenter signert digitalt,
også med BankId

5 kr uten BankId
15 kr med BankId

Case study

Fokus på profesjonell utvikling, slipper å tenke på alt arbeidet med å eie et firma

Les mer om hvorfor Lidya valgte å motta lønn gjennom Manymore.com

Vanlige spørsmål

Generelt kjører Manymore.com utbetaling hver torsdag. Dette betyr at du vil få utbetalt første torsdag etter at din kunde har betalt Manymore.com. Det er unntak for frilansere som har oppdrag for Porterbuddy, Foodora og Salita. Les mer her unntakene her

Ja. Vi anbefaler de fleste frilanserne til å bruke Manymore Lønn. Det vil si at Manymore.com tar arbeidsgiveransvaret og du mottar lønn. Vi håndterer skatter, avgifter og innrapportering for deg. Enklere blir det ikke. For denne tjenesten tar vi et gebyr på 4,9% av fakturabeløpet eks. mva. Les mer om fordeler ved å motta lønn.

Det er gratis å komme i gang. Er du en frilanser, uten eller med firma, lover vi at du vil like vårt intuitive fakturaprogram – vi støtter PDF- og EHF-fakturaer – og det er ingen faste kostnader. Vi er et norsk firma og har mange selskaper og frilansere som bruker våre tjenester.

Sender du fakturaer i PDF-format fra ditt firma er tjenesten gratis, og kun kr 5 per EHF-faktura. Det er mange som ikke ønsker alt administrativt arbeid som følger med å eie en bedrift. Da fakturerer du dine kunder og får utbetalt lønn fra oss – vi betaler alle skatter og avgifter. Tjenesten koster kun 4,9% av fakturert beløp. Da slipper du å tenke på regnskapsføring, rapportering til Altinn, osv.

Manymore.com laster ned ditt skattekort som forteller oss hvor mye skatt vi skal trekke.

Vi har utviklet en plattform for frilansere og bedrifter som bruker frilansere. For frilansere er det super-enkelt å fakturere sine kunder, både med og uten firma. Over 10.000 frilansere bruker oss og vi ønsker at du også skal bli en del av familien. Du kan velge mellom to ulike måter å få betalt for jobben. Du kan enten få utbetalt lønn eller fakturere fra eget firma. Vår ambisjon er å gjøre frilansing enklere og tryggere. Fremover vil vi lansere flere nye og spennende tjenester som vil gjøre det enda enklere og tryggere for deg som frilanser.

Når du er lønnsmottaker trenger du bare å forholde deg til Manymore.com. Det å være lønnsmottaker er veldig enkelt og lite stressende. Det er fordi Manymore.com håndterer skatter, avgifter og innrapportering for deg. Du gjør en jobb, fakturerer og får lønn rett inn på konto uten å måtte bekymre deg over administrativt arbeid.

Fakturerer du fra ditt eget firma får du utbetalt hele beløpet fra oss (minus eventuelle kostnader ved å sende fakturaer gjennom systemet). Med eget firma har du ansvar for mange administrative oppgaver som regnskapsføring, rapportering til Altinn, reiseregninger, refusjon osv.

Ja. Send oss en epost til support@manymore.com. Gi beskjed om du har behov for en attest til NAV og fortell oss for hvilken periode dette gjelder.

Du får sykepenger som er 100% lønn fra dag 17 fra NAV. Les mer på sidene til NAV.

Dersom du jobber via Manymore.com har du muligheten til å få fradrag for antall kilometer du kjører mens du er i arbeid. For å kunne få dette godkjent krever vi at du leverer inn en elektronisk kjørebok for perioden det gjelder. Dersom du ikke allerede har dette kan du bestille dette via vår partner Autogear. Klikk her for å komme til «Autogear Business» og få 30 dager gratis bruk. Vi godtar kun rapport for den siste avsluttede perioden og har ikke mulighet til å endre tidligere perioder. Send PDF-rapporten din til reports@manymore.com.

Kom i gang

Vi vil at det skal være enkelt å komme i gang. Derfor er det helt gratis å opprette en konto, og vi tar ikke betalt før du får betalt fra kundene dine. Enklere blir det ikke.

Lorem ipsum 1 in one month

Read how Porterbuddy managed to become more efficent whilst expanding exponentially.

Rob.B

Lorem ipsum lorem ipsum

Read how Porterbuddy managed to become more efficent whilst expanding exponentially.