Plattformen for frilansere og bedrifter som bruker frilansere

Manymore.com forenkler hverdagen din, enten du er frilanser eller en bedrift som bruker frilansere.

Frilanser

Enkelt fakturere dine kunder og motta lønn eller direkte utbetaling

Bedrift

Automatiser onboarding av frilansere, fakturerings- og betalingsprosessene.

Mange selskaper og frilansere stoler på Manymore.com

Frilanser

Enkel fakturering med og uten firma

Med Manymore.com er det enkelt å ta betalt for jobben du gjør, uansett om du har eget firma eller ikke. Over 5.000 frilansere i Norge bruker oss allerede for en litt enklere frilanser-hverdag.

Fakturer uten firma

Fakturer med ENK/AS

Fordeler

Frilanser

Velg mellom to måter å få betalt for jobben på:

A) Få utbetalt lønn som frilanser

 • Lag og send faktura via Manymore.com
 • Manymore.com henter skattekort, trekker skatt og innberetter lønn
 • Manymore.com betaler lønn til din konto
 • Du får rett hos NAV til dagpenger, sykepenger ved langtidssykemelding og pensjon fra Folketrygden
 • Kostnad til Manymore.com: 4,9% av fakturert beløp, max 4.900 kr per faktura
 • Det vil i tillegg trekkes arbeidsgiveravgift som dekker kostnad for offentlige rettigheter
 • Egner seg for deg som ønsker minst mulig administrasjon og ønsker den tryggheten som dagpenger, sykepenger og pensjon gir

B) Fakturere fra eget firma

 • Lag og send faktura via Manymore.com
 • Oppdragsgiver betaler faktura til din firmakonto
 • Du må selv føre regnskap eller bruke regnskapsfører
 • Du må selv betale skatt og levere skattemelding
 • Du må følge med på om/når du er mva-pliktig og fakturere og innbetale mva
 • Kostnad til Manymore.com: Fakturaer i PDF-format er gratis og kun kr 5 per EHF-faktura
 • Egner seg for deg som har store kostnader eller gjeld knyttet til din virksomhet

Frilanser

Vi gjør frilansing enklere og tryggere

Vi lanserte Manymore.com etter å ha lyttet til behovene til dere som jobber som frilansere. Vi er nå en familie med over 5.000 frilansere, og dette er kun begynnelsen. Vi vil lansere mange nye og spennende tjenester fremover som vil gjøre det enda enklere og tryggere for deg.

Dette sier frilanserne om oss

Anbefalt sterk god og raske støtte hvis man har spørsmål

 

Hassan S.

Tolk

Jeg ble anbefalt Manymore Lønn av kollegaer som stoler på tjenesten, og den er rimelig å bruke

Lidya

Foodora bud

Utrolig bra tjeneste med bra kundeservice på veldig proft nivå.

 

Carl

Tennisinstruktør

Med Manymore Lønn slipper jeg å tenke på fakturering, skatt og rapportering. Uaktuelt å etablere enkeltpersonforetak.

Beckhan

xFrakt bud

Vi kan fakturering

FakturaER sendt

140.000

kr. fakturert

300 mill

Frilansere

10.000

Bedrift

Jobber du
med frilansere?

Med Manymore.com trenger du ikke tenke på om frilanserne har eget firma eller ikke. Vi tar hånd om utbetaling og administrasjon, helt automatisk.

Automatisert utbetaling

Verifisering og onboarding

Nå flere frilansere

Bedrift

Spar tid og penger

Ikke bruk tid på utbetalinger, fakturering og administrasjon av frilanserne du jobber med. Vi hjelper deg å automatisere oppgavene, slik at du får fornøyde frilansere og mer tid til overs.

Tjenestene som forenkler hverdagen din

Utbetaling med og uten firma

Verifisering og onboarding

Faktura for oppdrag

Bakgrunnsjekk

eSignering

Enkel integrasjon

Case study

Les om hvordan andre bruker oss

Staffers

Feilmargin redusert fra 70% til 2% med Manymore.com

Les mer om hvordan kvaliteten ble betydelig bedre med løsningen til Manymore.com

Administrasjon av lønnshåndtering betydelig mindre ressurskrevende

Les mer om hvordan løsningen til Manymore.com bidrar til effektivisering og lavere kostnader

Lidya

Fokus på profesjonell utvikling, slipper å tenke på alt arbeidet med å eie et firma

Les mer om hvorfor Lidya valgte å motta lønn gjennom Manymore.com

From 400+ invoices to 1 in one month

Read how Porterbuddy managed to become more efficent whilst expanding exponentially.

La oss jobbe sammen

Frilanser

Det er gratis å komme i gang. Er du en frilanser, med eller uten firma, lover vi at du vil like vårt intuitive fakturaprogram – vi støtter PDF og EHF fakturaer. Det er ingen faste kostnader.

Bedrift

Vi automatiserer onboarding av frilansere, fakturerings- og betalingsprosessene. Vi håndterer skatter, avgifter og innrapportering for lønnsmottakere og betaler frilansere som har eget firma

Ofte stilte spørsmål

Frilanser

Generelt kjører Manymore.com utbetaling hver torsdag. Dette betyr at du vil få utbetalt første torsdag etter at din kunde har betalt Manymore.com. Det er unntak for frilansere som har oppdrag for Porterbuddy, Foodora og Salita. Les mer her unntakene her

Ja. Vi anbefaler de fleste frilanserne til å bruke Manymore Lønn. Det vil si at Manymore.com tar arbeidsgiveransvaret og du mottar lønn. Vi håndterer skatter, avgifter og innrapportering for deg. Enklere blir det ikke. For denne tjenesten tar vi et gebyr på 4,9% av fakturabeløpet eks. mva. Les mer om fordeler ved å motta lønn.

Du får utbetalt hele beløpet, minus en liten kostnad når du sender fakturaer i EHF-format. Se prislisten her. Det er ingen faste kostnader.

Når du er lønnsmottaker trenger du bare å forholde deg til Manymore.com. Det å være lønnsmottaker er veldig enkelt og lite stressende. Det er fordi Manymore.com håndterer skatter, avgifter og innrapportering for deg. Du gjør en jobb, fakturerer og får lønn rett inn på konto uten å måtte bekymre deg over administrativt arbeid.

Fakturerer du fra ditt eget firma får du utbetalt hele beløpet fra oss (minus eventuelle kostnader ved å sende fakturaer gjennom systemet). Med eget firma har du ansvar for mange administrative oppgaver som regnskapsføring, rapportering til Altinn, reiseregninger, refusjon osv.

Det er mange fordeler med å være frilanser og mange ser på det som fremtidens arbeidsliv. Noen viktige fordeler er fleksibilitet, muligheten for å tjene en høyere lønn, du er din egen sjef og kan velge hvem du jobber for og at du kan ta på deg ulike oppdrag og bygge ny kompetanse.

En frilanser mottar betaling for enkeltstående oppdrag uten å være fast eller midlertidig ansatt hos den de utfører arbeidet for, men trenger ikke å være selvstendig næringsdrivende. Frilansere som er selvstendig næringsdrivende utfører oppdrag utenfor tjeneste, det vil si at du er din egen sjef. Du utfører arbeidet for egen regning og risiko, og er ikke underlagt en arbeidsgivers instruksjonsmyndighet eller løpende kontroll med arbeidet.

Frilanser som mottar lønn har andre rettigheter og plikter enn selvstendig næringsdrivende. Som lønnsmottaker behøver du ikke organisasjonsnummer. Du har heller ikke krav til å føre regnskap, og vil ikke bli merverdiavgiftspliktig. Som lønnsmottaker mottar du lønn fra oppdragsgiver, leverer skattemelding for arbeidstakere, og har rett til minstefradrag som lønnsmottaker.

Vi lanserte Manymore.com for å gjøre det enklere for frilansere å håndtere det administrative arbeidet, både om du velger å motta lønn fra oss eller bruke vårt intuitive fakturaprogram når du fakturerer dine kunder gjennom ditt firma.

Du får sykepenger som er 100% lønn fra dag 17 fra NAV. Les mer på sidene til NAV.

Bedrift

Her kan du lese et eksempel på hvordan dette kan se ut i praksis

Hei, jeg heter Tom og driver en bedrift som benytter seg av frilansere. Jeg har satt et krav om at alle mine frilansere skal ha et foretak, slik at det blir enklere for oss å håndtere arbeiderne. Det har fungert til nå, men ettersom jeg har en eksponentiell vekst i selskapet har jeg innsett at jeg må åpne opp for lønnsmottakere i tillegg. Det er mange personer som jobber for meg som ikke ønsker å ha et eget selskap. Derfor måtte jeg finne en løsning. Det eneste selskapet jeg fant som kan levere en løsning for å håndtere både frilansere med foretak og frilansere som lønnsmottakere er Manymore.com. I Manymore.com trenger verken jeg eller mine frilansere å gjøre noen ting. Fakturaene for mine frilansere med foretak blir generert automatisk av Manymore.com, basert på fakturagrunnlaget vil Manymore.com henter direkte ut fra mitt system. Lønnsmottakerne får skatter, avgifter og innrapportering håndtert av Manymore.com. Nå er alle mine arbeidere fornøyd og ingen av dem trenger å håndtere noe administrativt arbeid. Manymore.com tar seg av alt sammen. I Manymore.com kan du betale frilansere som enten har sitt eget selskap, eller som ønsker å være lønnsmottaker i det samme systemet.

Benytt denne lenken til vårt kontaktskjema eller du kan avtale et møtetidspunkt for en uforpliktende prat med en rådgiver.

Overfør alle eksterne ressurser til Manymore.com for en mer effektiv utbetalingsprosess.

Hvis du ønsker et partnerskap med Manymore.com, vil din personlige kontaktperson skreddersy prosessen ut fra dine behov. I stedet for å håndtere hver enkelt arbeider en etter en, kan du sende oss dataene, og vi kan sende deg en faktura for alle arbeiderne. Hvis du foretrekker en omvendt faktureringsprosess, kan vi gjøre det også. Arbeiderne kan selv velge om de ønsker å eie sitt eget selskap eller om de foretrekker å være honorarmottakere. Gjør som våre andre partnere og ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan bidra til å lette ditt eksterne arbeidsledelse.

Klikk her for å komme i kontakt med oss.

Du finner Excel-malen her hvis du ikke har lastet den ned allerede. Med denne Excel filen har du mulighet til å opprette fakturaer på vegne av dine frilansere til deg selv.

Du har også muligheten til å fakturere dine kunder på en billigere, enklere og smartere måte. Les hele artikkelen her

Det å være en partnerbedrift, vil si å inngå et samarbeid med Manymore.com direkte. Manymore.com kan tilby deg mange forskjellige funksjoner og det er opp til deg hva dere ønsker å benytte dere av. Vi har 3 forskjellige pakker som en start. Dere kan trekke inn eller fjerne funksjoner som dere vil.

Samlet frilanser: det vil si at vi håndterer alle dine frilansere i ett og samme system, uavhengig om frilanseren er en privatperson eller har et foretak. Vi gjør utbetalinger, rapportering, skatter og avgifter for deg. Det er et sømløst system som kan enten være semi-automatisk eller full-automatisk.

Semi-automatisk vil si at du sender oss en fil med informasjonen vi trenger og Manymore.com vil håndtere resten automatisk.

Full-automatisk vil si at Manymore.com integreres i deres systemer via API, slik at hele prosessen blir automatisk.

Kundefakturering vil gjøre det enklere og billigere for deg å opprette og sende fakturaer til dine kunder. Du kan velge mellom en manuell, semi-automatisk eller full-automatisk løsning.

Manuell fakturering Du kan enkelt lage en faktura i Manymore.com og sende den til dine kunder.

Fakturagrunnlaget vil bli lagret til neste gang du skal sende en lik faktura. Du vil ha full oversikt over alle fakturaer du har opprettet og sendt. Du kan når som helst eksportere fakturaene dine fra Manymore.com til regnskapssystemet du benytter deg av. Les mer om dette i denne linken: Hvordan lager jeg en faktura?

Semi-automatisk fakturering For å gjøre faktureringsprosessen enklere kan du sende oss fakturagrunnlaget via en Excel fil, slik at vi kan gjøre resten for deg. Med bare et dokument kan du sende tusenvis av fakturaer. Du kan eksportere fakturaene med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem.

Full-automatisk fakturering Ved full-automatisk fakturering kan vi koble sammen systemene slik at Manymore snakker med ditt system helt automatisk ved bruk av API. Ved å benytte seg av denne funksjonen trenger ikke fakturering å være en del av hverdagen og du får mulighet til å fokusere på andre ting. Du kan eksportere alle fakturaene enkelt med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem. Ta kontakt med oss på support@manymore.com for videre informasjon om API / integrasjon.

Total vil si at du både ønsker håndtering av frilansere og kundefakturering. Ved å benytte seg av disse kan du eliminere mye administrativt arbeid.

Betal både dine frilansere og fakturer dine kunder i ett og samme system. Ønsker du så lite administrativt arbeid som mulig? La Manymore.com håndtere utbetaling til dine frilansere, samt utbetaling til dine kunder. Manymore.com kan gjøre det helautomatisk, uten at du løfter en finger. Nedenfor kan du lese mer om et eksempel på hvordan Manymore.com kan bistå deg:

Hei, jeg heter Hannah og driver en bedrift som benytter seg av frilansere og vi har kunder som ønsker å betale via faktura. Min bedrift har mange forskjellige kunder og vi har også et bredt varesortiment. Det vil si at mine fakturaer ofte har et differensiert innhold og vi må sende ordren inn til regnskapsavdelingen slik at de kan opprette og sende ut fakturaen. Med Manymore.com trenger vi ikke å tenke på å opprette fakturaer i og med at Manymore.com genererer disse automatisk for oss. Manymore.com er integrert med våre systemer og henter ut fakturagrunnlaget der. De håndterer også alle våre frilansere. De som er frilansere hos oss er veldig fornøyd i og med at de selv slipper administrativt arbeid. Det er fordi Manymore.com håndterer fakturaer for frilansere med foretak. samt A-melding, skatter og avgifter for våre lønnsmottakere. Vi har nå effektivisert driften vår og gjort det mulig å kutte kostnader.

Kundefakturering vil gjøre det enklere og billigere for deg å opprette og sende fakturaer til dine kunder. Du kan velge mellom en manuell, semi-automatisk eller full-automatisk løsning.

Manuell fakturering: Du kan enkelt lage en faktura i Manymore.com og sende den til dine kunder. Fakturagrunnlaget vil bli lagret til neste gang du skal sende en lik faktura. Du vil ha full oversikt over alle fakturaer du har opprettet og sendt. Du kan når som helst eksportere fakturaene dine fra Manymore.com til regnskapssystemet du benytter deg av.

Semi-automatisk fakturering: For å gjøre faktureringsprosessen enklere kan du sende oss fakturagrunnlaget via en Excel fil, slik at vi kan gjøre resten for deg. Med bare et dokument kan du sende tusenvis av fakturaer. Du kan eksportere fakturaene med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem.

Full-automatisk fakturering: Ved full-automatisk fakturering kan vi koble sammen systemene slik at Manymore.com snakker med ditt system helt automatisk ved bruk av API. Ved å benytte seg av denne funksjonen trenger ikke fakturering å være en del av hverdagen og du får mulighet til å fokusere på andre ting. Du kan eksportere alle fakturaene enkelt med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem.

Ta kontakt med oss for videre informasjon om API / integrasjon.

Ønsker du minst mulig administrativt arbeid? La Manymore.com håndtere betaling til dine frilansere, samt fakturere dine kunder. Mange flere kan full-automatisere prosessen uten at du løfter en finger. Nedenfor kan du lese mer om et eksempel på hvordan Manymore.com kan hjelpe deg:

Hei, jeg heter Hannah og driver en bedrift som bruker frilansere og vi har kunder som ønsker å betale via faktura. Firmaet mitt har mange forskjellige kunder og vi har også et bredt vareutvalg. Det betyr at mine fakturaer ofte har et differensiert innhold og vi må sende bestillingen til en regnskapsfører slik at de kan opprette og sende ut fakturaen. Med Manymore.com slipper vi å tenke på å lage fakturaer da Manymore.com genererer disse automatisk for oss. Manymore.com er integrert med våre systemer og henter fakturadataene der. De håndterer også alle våre frilansere. De som er frilansere hos oss er godt fornøyd med at de selv slipper å gjøre administrativt arbeid. Dette fordi Manymore.com håndterer fakturaer for frilansere med bedrifter, samt lønn, A-melding, skatter og avgifter for våre lønnsmottakere. Vi har nå effektivisert driften og gjort det mulig å kutte kostnader.

Kundefakturering vil gjøre det enklere og billigere for deg å opprette og sende fakturaer til dine kunder. Du kan velge mellom en manuell, semi-automatisk eller full-automatisk løsning.

Manuell fakturering: Du kan enkelt lage en faktura i Manymore.com og sende den til dine kunder. Fakturagrunnlaget vil bli lagret til neste gang du skal sende en lik faktura. Du vil ha full oversikt over alle fakturaer du har opprettet og sendt. Du kan når som helst eksportere fakturaene dine fra Manymore.com til regnskapssystemet du benytter deg av.

Semi-automatisk fakturering: For å gjøre faktureringsprosessen enklere kan du sende oss fakturagrunnlaget via en Excel fil, slik at vi kan gjøre resten for deg. Med bare et dokument kan du sende tusenvis av fakturaer. Du kan eksportere fakturaene med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem.

Full-automatisk fakturering. Ved full-automatisk fakturering kan vi koble sammen systemene slik at Manymore.com snakker med ditt system helt automatisk ved bruk av API. Ved å benytte denne funksjonen trenger ikke fakturering å være en del av hverdagen og du får mulighet til å fokusere på andre ting. Du kan eksportere alle fakturaene enkelt med bare ett klikk og laste dem opp i ditt regnskapssystem. Ta kontakt med oss for videre informasjon om API / integrasjon.

Er du lei av å få mangler og feil i fakturaen som din bedrift må bruke ressurser for å ordne opp i? Manymore.com kan generere faktura for din underleverandør, basert på fakturagrunnlaget. Nedenfor kan du lese om et eksempel på hvordan Manymore.com kan bistå!

Hei, jeg heter Anette og jeg driver et selskap som benytter seg av underleverandører. Min bedrift skreddersyr opplevelser for bedrifter. Vi lager en pakkedeal for kundene som inneholder alt fra overnatting, mat, transport og underholdning. Vi leier inn flere forskjellige underleverandører for å kunne levere den fulle opplevelsen.

Mange av underleverandørene vi bruker er små bedrifter som bruker mesteparten av tiden sin på å gjøre selve jobben, som feks., å guide turer i fjellet. Det pleier ofte å være mye feil og mangler i fakturaene og i noen tilfeller glemmer de å sende fakturaen i det hele tatt. Heldigvis bruker jeg nå Manymore.com og da er jeg sikker på at alle fakturerer jeg får er helt riktige. Manymore.com generer nemlig fakturaene for mine underleverandører, basert på mitt fakturagrunnlag. Vi har spart både tid og penger på å benytte oss av Manymore.com og det beste av alt er at hele prosessen er helautomatisk.