Personvernregler

Takk for din interesse for vårt selskap manymore.com AS («BEDRIFT»), og vår programvareplattform som inkluderer denne nettsiden, våre mobile applikasjoner og annen tilknyttet programvare som vi enten har bygget eller har lisens på fra våre leverandører for å kjøre vår programvareplattform («plattformen»).

Vårt selskap er en del av konsernet Skiwo AS som inkluderer TikkTalk AS, Salita Tolke- og Translatørtjeneste AS, manymore.com AS, Salita Holding AS, Salita Technology AS og Plusstid Hjem AS.

For å bruke vår plattform er ditt samtykke påkrevd. Noe av dette samtykket er implisitt i handlingene dine, noe er underlagt reglene og forskriftene gjeldene for vår industri, og noe blir du eksplisitt bedt om eller er påkrevd av vår plattform for at vi skal kunne tilby tjenester til deg og for at vi skal kunne forbedre vår virksomhet.

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan organisasjonen vår bruker personopplysningene vi samler inn fra deg når du bruker nettstedet vårt.

Hvordan kontakte oss

Hvis du har spørsmål om vårt selskaps personvernregler, dataene vi har på deg, eller du ønsker å utøve en av dine databeskyttelsesrettigheter, ikke nøl med å kontakte oss.

  • Send oss ​​e-post: support@manymore.com
  • Skriv til oss på « SKIWO AS , Pilestredet 17, Oslo – 0164, Norway»
  • Ring noen av våre konsernselskaper via deres live chat eller telefontjenester på tikktalk.com, salita.no, manymore.com og plusstidhome.no

Hvilke data samler vi inn?

Vi samler inn informasjon for å tilby bedre tjenester til alle brukerne våre. Dette inkluderer navn, e-post, telefon, organisasjonsinformasjon, informasjon om kollegene, adressene og mer. Vi ber om informasjon når det blir relevant, og gir forklaringer i produktet.

Hva er vår KYC- og AML-policy?

I Europa trådte det femte direktivet mot hvitvasking av penger (AMLD5) i kraft 10. januar 2020, med et nytt sett med regler for å hjelpe finansielle enheter med å beskytte mot risikoen for hvitvasking og finansiering av terrorisme.

For å overholde dette direktivet, må vi gjøre fire ting for å overholde KYC.

  1. Identifiser kunden og bekreft deres sanne identitet.
  2. Vurder kunders risiko.
  3. Identifiser fordelaktige eiere og ta tiltak for å verifisere identiteten deres.
  4. Overvåke og føre poster kontinuerlig så lenge vi gjør forretninger sammen.

I tillegg til punktene ovenfor, må vi også oppdage og rapportere om alle mistenkelige transaksjoner som går gjennom plattformen vår.

Hvordan samler vi inn dataene dine?

Du oppgir selv de fleste dataene vårt selskap samler inn. Vi samler inn data og behandler data når du:

  • Registrer deg online eller legger inn en bestilling på noen av våre produkter eller tjenester.
  • Fullfører en frivillig kundeundersøkelse eller gir tilbakemelding på noen av meldingene våre eller via e-post.
  • Benytter eller ser vår hjemmeside via nettleserens informasjonskapsler.

Vårt firma kan også motta dine data indirekte fra følgende kilder:

  • Når du sender oss data via post
  • Når du gir oss data personlig på vårt kontor
  • Når du gir oss data på telefonen når du ringer oss, eller når vi ringer deg

Informasjon du gir oss.

Når du registrerer deg, ber vi om personlig informasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer osv.

Hvis du kjøper tjenester og vil dra full nytte av forretningsfunksjonene vi tilbyr, kan det hende du blir bedt om å oppgi kredittkort- eller organiseringsdetaljer for å opprette en bedriftskonto.

Hvis du selger tjenester og vil dra full nytte av leverandørfunksjonene vi tilbyr, kan det hende du blir bedt om å gi informasjon angående tolkeferdighetene dine, oversettelsesferdighetene og andre ferdigheter.

Informasjon vi får fra din bruk av våre tjenester.

Vi samler inn informasjon om tjenestene du bruker og hvordan du bruker dem, for eksempel når du legger ut en oppgave, redigerer profilen din eller ser og samhandler med oppdrag og annet innhold. Denne informasjonen inkluderer:

  1. navn
  2. e-post
  3. telefon
  4. adresse
  5. norsk personnummer (social security number)
  6. passport copy
  7. drivers license
  8. helsepersonregister number
  9. bilde
  10. kvalifikasjoner
  11. tolk-ID i et offentlig register
  12. tilgjengelighet
  13. arbeidsgiver
  14. avdeling
  15. ansattes ID
  16. saksnummer
  17. booking referansenummer
  18. kredittkortdata
  19. faktureringsdata
  20. bankkonto
  21. utbetalingspreferanser
  22. PayPal-konto
  23. digital signatur
  24. anskaffelsesnummer
  25. klientinformasjon
  26. dokumenter lastet opp
  27. innhold i chatmeldinger
  28. støtte billetter
  29. høyskoleutdanning
  30. vitnemål
  31. skoler
  32. videoopptak
  33. enhetsinformasjon

Enhetsinformasjon.

Vi samler inn enhetsinformasjon som maskinvaremodell, operativsystemversjon, unike enhetsidentifikatorer og mobilnettinformasjon inkludert telefonnummer. Dette kan brukes til å knytte enhetsidentifikatorene eller telefonnummeret til kontoen din.

Logginformasjon.

Når du bruker tjenestene våre eller ser på innholdet vårt, samler og lagrer vi viss informasjon i serverlogger. Dette inkluderer detaljer om hvordan du brukte tjenestene våre, tildelingsdetaljer, IP-adresse, enhetsinformasjon og informasjonskapsler som kan identifisere nettleseren eller kontoen din.

Stedsinformasjon.

Når du bruker vår plattform, kan vi samle inn og behandle informasjon om din beliggenhet. Vi bruker forskjellige teknologier for å bestemme plassering, inkludert IP-adresse, GPS og andre sensorer som for eksempel kan gi oss informasjon om enheter i nærheten, Wi-Fi-tilgangspunkter og celletårn.

Unike applikasjonsnummer.

Enkelte tjenester inkluderer et unikt applikasjonsnummer. Dette nummeret og informasjonen om installasjonen din (for eksempel operativsystemtype og applikasjonsversjonsnummer) kan sendes til oss når du installerer eller avinstallerer denne tjenesten, eller når denne tjenesten kontakter serverne våre, for eksempel for automatiske oppdateringer.

Lokal lagring.

Vi kan samle inn og lagre personlig informasjon lokalt på enheten din ved å bruke mekanismer som nettleserens nettlagring (inkludert HTML 5) og cache for applikasjonsdata.

Hvordan bruker vi dataene dine?

Innsamlet informasjon brukes til å vedlikeholde, beskytte, forbedre og utvikle nye tjenester i tillegg til å beskytte oss og våre brukere.

Vi benytter også denne informasjonen for å tilby skreddersydd innhold – som å gi deg mer relevante oppgaver og tolker.

Vi kan bruke navnet du oppgir på profilen din på tvers av alle tjenestene vi tilbyr som krever en konto. I tillegg kan vi erstatte tidligere navn tilknyttet kontoen din slik at du blir representert konsekvent på tvers av alle tjenestene våre.

Når du kontakter oss, fører vi oversikt over kommunikasjonen din for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer du måtte møte. Vi kan bruke e-postadressen din til å informere deg om våre tjenester, for eksempel å gi deg beskjed om kommende endringer eller forbedringer. Du vil selvfølgelig kunne kontrollere informasjonen du mottar ved å abonnere på eller avmelde varslene våre. Dette kan gjøres fra profilsiden din.

Vi bruker informasjon samlet inn fra informasjonskapsler og andre teknologier for å forbedre din brukeropplevelse og den generelle kvaliteten på tjenestene våre. Et av produktene vi bruker for å gjøre dette på våre egne tjenester er Google Analytics. Ved å lagre språkinnstillingene dine, kan vi for eksempel få tjenestene våre til å vises på språket du foretrekker.

Vi vil be om ditt samtykke før du bruker informasjon til et annet formål enn de som er angitt i disse vilkårene.

Vi behandler personlig informasjon på servere i mange land rundt om i verden. Vi kan behandle din personlige informasjon på en server som ligger utenfor landet der du bor.

Når vårt firma behandler din bestilling, kan det sende dataene dine til, og også bruke den resulterende informasjonen fra kredittreferansebyråer for å forhindre falske kjøp.

Mange av tjenestene våre lar deg dele informasjon med andre. Husk at når du deler informasjon, kan det indekseres av søkemotorer, inkludert Google. Vi forbeholder oss retten til å lage offentlige profiler for brukere etter at vi gir deg forskjellige alternativer for å dele og fjerne innholdet ditt.

Hvordan lagrer vi dataene dine?

Vårt firma lagrer dataene dine sikkert på Microsoft, Google, Amazon og Domainnameshop-servere som er lokalisert i EU.

Vårt firma vil oppbevare dine personopplysninger så lenge du forblir vår kunde, eller så lenge det er lovpålagt (for økonomiske data), eller tre år avhengig av det som er lengre. Når denne tidsperioden er utløpt, vil vi slette dataene dine ved unnlatelse. Vi har for øyeblikket ikke lagret sikkerhetskopi av data lenger enn tre måneder, og økonomiske data lagres separat.

Markedsføring

Du kan registrere deg for markedsføringen vår ved å oppgi e-postadressen din. Du vil bli registrert for markedsføringen vår hvis du registrerer deg på vår plattform.

Merk at vi kunngjør rabatter og andre fordeler gjennom våre markedsføringskanaler.

Hvis du har avtalt å motta markedsføring, kan du alltid velge det bort på et senere tidspunkt.

Du har når som helst rett til å stoppe vårt firma fra å kontakte deg for markedsføringsformål eller gi dine data til andre medlemmer av vårt selskap.

Hvis du ikke lenger ønsker å bli kontaktet for markedsføringsformål, kan du sende oss en e-post med emnet «avslutte abonnement»

Hva er dine rettigheter til databeskyttelse?

Vårt firma vil forsikre deg om at du er fullstendig klar over alle dine rettigheter til databeskyttelse. Hver bruker har rett til følgende:

  • Retten til tilgang – Du har rett til å be vårt firma om kopier av dine personopplysninger. Vi kan kreve et lite gebyr for denne tjenesten.
  • Retten til retting – Du har rett til å be om at vårt selskap korrigerer all informasjon du mener er unøyaktig. Du har også rett til å be vårt selskap om å fullføre informasjon du mener er ufullstendig.
  • Rett til sletting – Du har rett til å be om at vårt selskap sletter dine personopplysninger, under visse betingelser.
  • Retten til å begrense behandlingen – Du har rett til å be om at vårt selskap begrenser behandlingen av dine personopplysninger, under visse betingelser.
  • Retten til å innvende mot behandling – Du har rett til å innvende mot at vårt selskap behandler dine personopplysninger, under visse betingelser.
  • Retten til dataportabilitet – Du har rett til å be om at vårt selskap overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse betingelser.
  • Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen øverst i dette dokumentet.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er tekstfiler som er plassert på datamaskinen din for å samle standard informasjon om Internett-logg og informasjon om besøkende. Når du besøker nettstedene våre, kan vi samle inn informasjon fra deg automatisk gjennom informasjonskapsler eller lignende teknologi.

For mer informasjon, besøk allaboutcookies.org.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Vårt firma bruker informasjonskapsler på en rekke måter for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt, inkludert: • Holder deg pålogget • Forstå hvordan du bruker nettstedet vårt

Vi bruker informasjonskapsler for å huske søkeinnstillingene dine, for å gjøre oppdragene du ser mer relevante for deg, for å telle hvor mange besøkende vi får til en side, for å hjelpe deg med å registrere deg for våre tjenester og for å beskytte dine data.

Vi og våre partnere bruker teknologi for å samle inn og lagre informasjon når du besøker oss, og dette kan omfatte bruk av informasjonskapsler eller lignende teknologi for å identifisere nettleseren eller enheten din. Vi bruker også denne teknologien for å samle og lagre informasjon når du samhandler med tjenester vi tilbyr våre partnere, for eksempel lyd- / videomøtetjenester eller funksjoner som kan vises på andre nettsteder. Vi bruker Google Analytics for å analysere trafikken til våre nettsteder og apper. Informasjon vi samler inn når du er pålogget, i tillegg til informasjon vi innhenter om deg fra partnere, kan være tilknyttet kontoen din. Når informasjon er tilknyttet kontoen din, behandler vi den som personlig informasjon.

Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?

Det finnes en rekke forskjellige typer informasjonskapsler, men nettstedet bruker:

  • Funksjonalitet – Vårt firma bruker disse informasjonskapslene slik at vi kjenner deg igjen på vår hjemmeside og husker dine tidligere valgte preferanser. Disse kan inkludere hvilket språk du foretrekker og beliggenhet du befinner deg i. En blanding av førsteparts- og tredjeparts informasjonskapsler brukes.
  • Annonsering – Vårt firma bruker disse informasjonskapslene for å samle informasjon om besøket ditt på nettstedet vårt, innholdet du har sett, koblingene du fulgte og informasjon om nettleseren din, enheten og IP-adressen din. Vårt firma deler noen ganger noen begrensede aspekter av denne informasjonen med tredjepart for reklameformål. Vi kan også dele online data samlet inn via informasjonskapsler med våre annonseringspartnere. Dette betyr at når du besøker et annet nettsted, kan du bli vist reklame basert på surfemønstrene dine på nettstedet vårt.

Hvordan håndtere informasjonskapslene dine

Hvordan håndtere informasjonskapsler Du kan angi at nettleseren din ikke skal godta informasjonskapsler, og nettstedet ovenfor forteller deg hvordan du fjerner informasjonskapsler fra nettleseren din. I noen få tilfeller kan det hende at noen av nettstedets funksjoner ikke fungerer som et resultat.

Personvernregler for andre nettsteder

Våre nettsteder inneholder lenker til andre nettsteder. Personvernreglene våre gjelder bare nettstedet vårt, så hvis du klikker på en lenke til et annet nettsted, bør du lese personvernreglene deres.

Endringer i personvernreglene våre

Våre personvernregler kan endres fra tid til annen. Vi vil ikke redusere rettighetene dine under denne personvernreglene uten eksplisitt samtykke og en mulighet til å trekke deg fra Vilkårene ved å slette kontoen din. Vi vil legge ut endringer i retningslinjene for personvern på denne siden, og hvis endringene er vesentlige, vil vi gi en mer fremtredende varsel (e-post osv.).

Vi følger personvernreglene regelmessig og legger ut oppdateringer på denne websiden. Denne personvernpolitikken ble sist oppdatert 10. april 2020.

Hvordan kontakte aktuelle myndigheter

Hvis du ønsker å rapportere en klage eller hvis du føler at vårt selskap ikke har adressert din bekymring på en tilfredsstillende måte, kan du kontakte Opplysningskommisjonens kontor på https://www.datatilsynet.no/no/

Overholdelse og samarbeid med myndigheter

Vi gjennomgår regelmessig overholdelsen av våre vilkår. Når vi mottar formelle skriftlige klager, vil vi kontakte personen som sendte klagen for å følge opp. Vi samarbeider med relevante myndigheter for å løse eventuelle klager vedrørende overføring av personopplysninger som vi ikke kan løse med våre brukere direkte.

Våre leverandører

Liste over leverandører vi benytter for å kunne tilby våre tjenester. Våre avtaler med våre leverandører tillater dem ikke å tjene penger på dataene vi deler med dem, og vi tillater dem ikke å selge dataene dine. Dataene vi deler med leverandørene våre er ofte anonyme, men kan inkludere personopplysninger der anonymisering ikke gir noen uttrykkelig fordel eller beskyttelse.

Våre leverandører er:

  1. Våre egne konsernselskaper (TikkTalk, Manymore, Salita, Plusstid Hjem)
  2. Google (inkludert forskjellige Google-datterselskaper)
  3. Apple (inkludert forskjellige Apple-datterselskaper)
  4. Amazon (inkludert forskjellige Amazon-datterselskaper)
  5. Microsoft (inkludert diverse Microsoft-datterselskaper)
  6. SalesForce (inkludert diverse SalesForce-datterselskaper)
  7. Facebook
  8. LinkedIn
  9. Instagram
  10. Twitter
  11. Hubspot
  12. Aircall
  13. Toky
  14. Hotjar
  15. Luftbrems
  16. VideoNor / Whereeby
  17. Vonage / Nexmo
  18. Vonage / TokBox
  19. Stripe
  20. PayPal
  21. EHFPortal
  22. Fiken
  23. Visma
  24. Slakk
  25. Intercom
  26. Crisp.chat
  27. Tawk.to
  28. Localise.biz
  29. SmartCat.ai
  30. XTRF
  31. Intercom
  32. TriggerBee
  33. Regel.se
  34. Mailchimp
  35. Pipedrive
  36. Helpscout